tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tiistai on murekepäivä!

Holaa pitkästä aikaa! Ei olla hetkeen päästy päivittelemään kun on päivät ja illat mennyt töissä, ja siestat istuttu drinksuilla rantabaareissa. Töissä alkaa päivisin olla jo aika hiljaista, mutta iltaisin pitää kiirettä, tietysti päivästä riippuen. Viime viikon tiistaina ravintolassa esiintyi suomalainen saksofonisti Antti Sarpila, ja tupa oli täynnä väkeä. Konsertin jälkeen oli ruokailu, ja tarjolla oli Oskarinleipä. Sai keittiöllä aika kovaan tahtiin tehdä annoksia, ja salinkin puolella piti kiirettä juomien kanssa.

                                          Antti Sarpila esiintyy

                                         
Töissä ei muuten ole tapahtunut mitään erikoista, ihan mukavaa on ollut. Sunnuntaina työkaverimme Mari houkutteli meidät sunnuntaibingoon Englantilaiseen pubiin, ja töiden loputtua suuntasimme sinne. Oli ihan hauska kokemus, pitää ehkä mennä toistekkin :D Eilen herättiin aamulla aikaisin, ja lähdettiin talsimaan Torren keskustaan maksamaan meidän vuokra, harvemmin sitä tulee käveltyä tonni takataskussa! Vuokraraha piti tosiaan nostaa käteisenä, kun sitä ei voi täällä suoraan tililtä maksaa, en ymmärrä miksi. Kun saatiin vuokra maksettua, lähdettiin kävelemään juna-asemalle ja siitä junalla lähdettiin kattelemaan mitä Plaza Mayorilta löytyisi. Ja kaikkea kivaahan sieltä jälleen kerran löytyi. Plaza Mayor on iso ostoskeskus Malagassa päin, täältä meni junalla sinne n. 9 minuuttia. Hyvät kebabit käytiin syömässä jossain turkkilaisessa paikassa, ja oli aika kiusallista kun viereisen pöydän kaksi hieman vanhempaa miestä tuijotti taukoamatta :D On se niin jännää kun on vaaleat hiukset!

                                                       

                                           

                                          Hupsistakeikkaa!

Illalla mentiin syömään Italialaiseen ravintolaan Benalmadenaan ja sen jälkeen näimme kaveriamme Maarettia, joka on täällä pesisleirillä.





Mutta nyt lähdetään altaalle köllöttelemään ja illalla seiskaksi töihin.

Hasta luego!

- Sanna

                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti