maanantai 8. huhtikuuta 2013

Eka viikko takana, 11 edessä!

Noniin, nyt ois sitten viikko lusittu täällä Espanjan auringon alla. Sateet loppui ja ilmat vaan paranee, suomessa kuulemma satoi tänään lunta, heh heh! Tänään ollaan vietetty vapaapäivää shoppailun ja ihon grillaamisen merkeissä, niin kuin meidän pomo Anne sanoo: "Nahka palaa". Käytiin tosiaan tänään Torren keskustassa ostoksilla, aika paljon tavaraa tarttui mukaan, vaikka shortseja vaan lähdettiin kattelemaan :D Täällä on kyllä tosi hyvät ostosmahdollisuudet!

                                          Hups, vähä heräteostoksia!

Kun päästiin ostoksilta takas kämpille, niin juostiin pää kolmantena jalkana asuinalueen omalle uima-altaalle ottamaan arskaa. Tänään on ollut kyllä kaikista lämpöisin päivä, uskon että auringossa oli n.27 astetta! Ihan kivasti iho sai väriä kun muutaman tunnin altaalla makoili ja allaskin tuli pariin otteeseen testattua. Eli talviturkki heitetty omaan altaaseen! Justiin tultiin ruokakaupasta ja Tiina tuola kokkaa meille karmeeta kurmee ruokaa ja täs odotelles vedettiin patonki puokkiin metukan kera. Lähikaupasta saa niin ihanaa uunituoretta leipää, namnam!

Eilinen oli ihan mukavan kiire päivä töissä, sunnuntait kuulemma ovat vilkkaimpia päiviä. Illasta vakkariasiakkaat tulivat iltaa viettämään, eli vetämään pöhnät! Nimeltä mainitsematon tunnettu jääkiekko valmentaja käski näyttää meidän baarimikon taitomme ja tehdä jotkut hyvät drinksut! Tehtiin sitten perinteiset kelekat! Seuraavaksi vois kokeilla kuinka läskit homot (Kauhajoella tunnettu drinkki) uppoaa, vaikka kaikki noiden kurkusta alas näyttääkin menevän :D Huomenna ravintolan toisesta omistajasta Arista tehdään haastattelu radioon, ja illalla ravintolassa esiintyy tunnettu saksofonisti Sarpila, joka syö ennen esiintymistä Arin valmistaman aterian ja arvioi sen radiohaastattelun yhteydessä. Eli huomenna kiirettä pitää. Onneksi tarvii vasta illalla seiskalta töihin. Huomenna aamusta ajateltiin lähteä lenkille rantakadulle ja päivällä varmaan taas auringon palvomista.

                                                       Näkymää partsilta

Mutta nyt syömään ennen kuin ruoka jäähtyy!

- Sanna







1 kommentti:

  1. Heti bongasin noi Bershkan kassit!! :) tahtoo sinne shoppaaan! :D

    VastaaPoista