tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kuulumisia Siperiasta

Vähän on nyt ollut hiljaista täälä blogin puolella, päivät ovat olleet melko tavallisia töissä eikä muutenkaa mitään erikoista ole tapahtunut. Alkaa tuntumaan ettei tässä missään ulkomailla edes olla, päivät menee tietyllä rutiinilla ja ollaan sopeuduttu tänne varmaan jo liiankin hyvin ;) Kelit ovat tosiaan olleet melko epätavalliset, kylmää myrskytuulta ja vettä. Onneksi tuli pakattua villasukat messiin ja kämpästäkin löytyy patteri! Silti talvitakkia oli eilen kaupungilla pörräillessä hieman ikävä..

Suomessa on varmaankin toverit jo kunnon simassa, terkkuja vaan sinne! ;) Me suunnataan Sannan kanssa illaksi töihin ja päivä taitaa mennä ihan vaan sisällä päikkäreitä vedellen. Huomenna töissä onkin tiedossa vappubrunssi noin 100 hengelle, melkoinen päivä siis tiedossa. Ensi sunnuntaina täälä myös paikalliset viettää jo äitienpäivää ja silloinkin odotettavissa kiirettä.

Sannan äiti kävi myös kaverinsa kanssa pikaisesti pyörähtämässä täälä reilu viikko sitten. Ensi viikolla sitten tuleekin oma perheeni tänne lomailemaan, toivottavasti säät suosivat silloin :)

Kuvia emme ole nyt paljon ottaneet, mutta alla pari kuvaa Clubista ja jtn annoksia:

                                          kuvia clubista



                                         clubin tipit

                                           mammoja
                                            cambas pil-pil, täälä melkein joka ravintolasta löytyvä katkarapuhässäkkä
                                          perinteinen metsästäjänleike, napa rutajaa
                                            ribsit
                                                    ..tätä me täälä oikeesti tehdään

-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti