tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lomalla viimeinkin!

Lennosta selvitty ja nopeat kuulumiset ennen kuin nettikahvila menee kiinni. Lento oli elämämme hirvein, tuli mieleen Foxin ohjelma hetki ennen tuhoa, huh huh... Myrsky ja ilmakuoppien yhdistelmä oli aika villiä menoa! Netin kanssa on edelleen ongelmia, parhaillaan ollaan nettikahvilassa, jossa myöskin takuttu yhteyksien kanssa. Monet nettikaupat koluttu tuloksetta ja todettu ettei espanjalaiset puhu englantia, eivätkä ole kovin palveluhaluisia. Monista kaupoista mokkulat ovat joko loppu tai hinnat pilvissä.


Mutta iloisempiin aiheisiin, työpaikka vaikuttaa mukavalta ja asuinalue on viihtyisä ja hyvin vartioitu. Huomenna on eka työpäivä, vähän jo jännänkakkaa housuissa! :D Tänään ollaan tutustuttu alueeseen ja kävelty itsemme kesäkuntoon ;) Ei sinne Benalmadenaan niin pitkä matka oo. Mutta nyt pakko mennä, kun kahvila sulkeutuu, mutta loppuun vielä pari kuvaa!







Päivitellään paremmin kuulumisia kun on enemmän aikaa ja kun nettiyhteydet saataisiin vihdoinkin kuntoon! Ps. Kaupungin uudet blondit asukkaat ovat saaneet jo ihan kiitettävästi huomiota :D

- Sanna ja Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti